Böjbara telefonen här nästa år

Jag hade lite tråkigt och då kollade jag på aftonbladet på nätet och då kom det här upp.
Dom har tänkt att det böjbara mobilerna ska bli nästa års tränd.Så här skrev dom.


Nästa trend som smartphonetillverkarna tävlar om att bli först med är de vikbara telefonerna. Enligt BBC är kommer Samsung bli först ut med sin böjliga telefon –redan nästa år.
Ett flertal tillverkare sägs jobba på var sina tolkningar av vad som förutspås bli nästa trend, telefoner som går att vika, rulla i hop och till och med trampas på. Samsungs senaste version har oled-lampor (Organic Light Emitting Diode).
Oled-skärmar används redan i dag i bland annat mobiltelefoner och tv-apparater men används i kombination med andra material som i sin tur inte går att böja, som glasrutor. Enligt en talesperson för Samsung är skärmarna ”hållbara med hög slitstyrka tack vare den speciella plasten som är tunnare, lättare och böjligare än konventionell LCD-teknik”, skriver BBC.
E-papper
Även e-böcker och framtida surfplattor kan komma att använda den nya tekniken. Philips kunde redan 2005 visa upp ett böjligt e-papper. Det finns även andra tekniker som går att använda till böjbara skärmar. Oavsett vilket material som kommer användas verkar böjbara telefoner vara något som verkar komma inom en inte alltför avlägsen framtid.

Jag tycket om det här helt men vad tycker ni?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar